Co. van de Hanhaiindustrie, Ltd

Wij zetten eerst u. En houd vooruit u.

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Hanhai Industry Co., Ltd Kwaliteitscontrole

De levertijd is snel, en zeer belangrijk: de producten altijd verzonden gelijke de orde. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld.

—— steeg

Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 4 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— m *** k

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Co. van de Hanhaiindustrie, is momenteel de grootste alumina microcrystalline keramiekfabrikant in China. Het verwerkende centrum behandelt een gebied van 100.000 vierkante meters. Het heeft 3 zelf-ontwikkelde microcrystalline slijtage-weerstand productenproductielijnen en 2 rolproductielijnen op hoge temperatuur. Elk jaar, 100.000 ton wordt alumina microcrystalline ballen en 600.000 broodjes veroorzaakt in dit centrum. Deze producten hebben uitstekende kenmerken zoals hoogte - dichtheid, super slijtageweerstand, weerstand op hoge temperatuur, en corrosieweerstand. Deze producten worden wijd gebruikt in keramiek, chemische producten, mijnbouw, machines, en andere industrieën.

 

Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf met succes een nieuwe generatie van alumina microcrystalline steen van de structuur slijtvaste bal en voeringsbaksteen door zijn wetenschappelijke onderzoek en ontwikkeling in de alumina industrie van de balsteen meer dan tien jaar ontwikkeld. Voor het eerst, heeft het nieuwe product een nieuwe doorbraak van de korrelings micro-poeder van de stad het nieuwe vormen bereikt. Het is ook de enige high-tech onderneming in China dat micro-poeder het vormen realiseert.

 

Alle producten van het bedrijf keuren het het vurenproces goed van de tunneloven. De praktische slijtageparameters van de producten zijn slechts 1/2 van de huidige gewone aluminiumballen, die goed in de markt met uitstekende productprestaties en kostenprestaties worden verkocht. Dit product bespaart het malen tijd door 15%~25% voor keramiekfabrikanten. De gemiddelde elektriciteitskosten per biljartmolen (60T-specificatie) zijn over $1,150t/month, en het verlies van het verlies van de balsteen is over $882t/month (de bovengenoemde gegevens zijn gebaseerd op de gebruiksstatistieken van Chinese ondernemingen).

 

Contactgegevens
Hanhai Industry Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Steven

Tel.: +86 18125669899

Fax: 86-181-2566-9899

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)